Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/src/Modules/Licenser.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/client63/web112/web:/var/www/clients/client63/web112/private:/var/www/clients/client63/web112/tmp:/var/www/fenix.akataleptik.sk/web:/srv/www/fenix.akataleptik.sk/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/dev/random:/dev/urandom) in /var/www/clients/client63/web112/web/wp-content/themes/hestia/vendor/codeinwp/themeisle-sdk/load.php on line 27 Receptár – STK – Fénix
Príprava STK, resp. slovenskej točenej klobásy je veľmi jednoduchá. Potrebujeme:
Slovenská točená klobása (STK)
Cibuľa
Korenie, soľ
Karí korenie, guľášové korenie
Horčica
Cesnak
Cestoviny
Na panvicu si dáme olej a nakrájanú cibuľu a smažíme do zlatista.
Pridáme nakrájanú STK.
Pridáme Karí korenie a guľašové korenie. V tomto kroku sa oplatí experimentovať a pridávať korenie podľa svojej chuti. Čím lepšie to vonia, tým lepšie to chutí.
Pridáme lyžicu horčice a rozpučený cesnak. Poriadne zamiešame a necháme odstáť.
Ako prílohu spravíme cestoviny ale kreativite sa medze nekladú.
0 Comments